capcalera_inscripcions2

Inscripció

Si busques capital, un bon projecte o una bona solució a la teva idea, els trobaràs al…

I Congrés Catalunya Emprèn – Fòrum d’Inversió
Enguany, el Fòrum d’Inversió que ACCIÓ organitza des de fa gairebé 20 anys, creix i es converteix en el I Congrés Catalunya Emprèn, la trobada de referència per a emprenedors, inversors i empreses amb nous projectes.

El congrés serà l’escenari de conferències, sessions pràctiques denetworking, experiències en corporate venturing i de la presentació dels projectes amb més potencial de negoci de tot el país.

Reunions amb inversors
El congrés tindrà un espai per a trobades ràpides entre inversors i emprenedors. La plataforma d’inscripció et permet detallar el teu perfil i planificar la teva agenda d’entrevistes durant el congrés. Amb qui et vols entrevistar, amb inversors o amb emprenedors? Inscriu-t’hi ara i sol·licita les teves entrevistes!

Shahid Ansari, Ponent convidat
El Dr. Ansari és un reconegut expert en emprenedoriamanagement. Excel·lent docent i amb diverses responsabilitats de direcció a la Universitat de Babson, té una llarga experiència ajudant start-ups a convertir-se en negocis profitosos, així com fomentant l’emprenedoria dins de les grans companyies.

XIX Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ
Els 21 finalistes de l’edició d’enguany presentaran els seus projectes durant el congrés. Els assistents podran votar els millors projectes i serà una gran oportunitat perquè els inversors coneguin els negocis amb més potencial del país. Més informació

Corporate venturing
Durant el congrés també es presentarà el nou Programa d’Emprenedoria Corporativa de la Generalitat, que vol donar suport als projectes emprenedors dins de les empreses. Es presentaran alguns casos d’empreses i emprenedors amb experiència en corporate venturing i dues empreses plantejaran els seus reptes d’innovació reals per aconseguir les empreses que els donin solució. Penses que tu pots ser-ne una?

Inscriu-te ara al Congrés Catalunya Emprèn! Una vegada ho facis podràs trobar i contactar amb més de 600 professionals que també podran consultar el teu perfil i sol·licitar-te una reunió.

Primer Congreso Catalunya Emprèn
Etiquetado en:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *